Малките кметове ги свързах с Кирил Ананиев, в четвъртък в

...
Малките кметове ги свързах с Кирил Ананиев, в четвъртък в
Коментари Харесай

Борисов: С промени в закона ще помогнем и на малките кметове

Малките кметове ги свързах с Кирил Ананиев, в четвъртък в 10 часа ще се срещнат и там в случай че би трябвало да се промени закона, за финансирането . Това ще го отрегулираме в закона.
Това заяви министър председателят Бойко Борисов при визитата си през днешния ден на пътен възел " Славяни " на автомагистрала " Хемус ", съобщи БГНЕС.

 Кметове на кметства на митинг в Калофер Кметове на кметства на митинг в Калофер
Кметове на кметства от цялата страна стачкуват в Калофер поради неизпълнени задължения от страна на страната, оповестява Българска национална телевизия. Според...
Рано тази заран в Калофер с искане всяко обитаемо място да има своя финансова рамка, която кметът на общината да е задължен да извърши, а не както в този момент – по своя преценка.
Те упорстват още прагът за сформиране на кметове на кметства да бъде върнат на 100 души, тъй като в този момент над 270 хиляди души са лишени от правото си сами да избират личен кмет.

Това може да се случи посредством промени в Закона за локалното самоуправление и локалната администрация, който се прегледа на първо четене предходната година в Народното събрание и там си остана “, това Стоян Трифонов, заместител ръководител на Сдружението на кметовете на кметства и кмет на старозагорското село Змейово.
 Протестите: Ден 73 - Управляващите се опасяват от хората! Протестите: Ден 73 - Управляващите се опасяват от хората!
Стотици хора се събраха на следващия ден на национално неодобрение в София довечера. В ден 73-ти от антиправителствени митинги у нас...
" След няколко месеца има избори. Да си покажат стратегиите. Всеки има право на дейности в границите на закона ", разяснява още Бойко Борисов.

По думите на Борисов в центъра на София може да си прожектират филмчета, колкото желаят.
Не единствено, че не сме се отчаяли, тъкмо противоположното. Демокрация е, дано да прожектират филмчета, като няма провокация, дано стачкуват, разяснява министър председателят и в отговор на апел да не се „ продават ”, отвърна в собствен жанр: „ На кой да се продадем, ние желаеме, но няма на кой ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР