Малките жестове на добрина могат да бъдат много оценени много

...
Малките жестове на добрина могат да бъдат много оценени много
Коментари Харесай

Шофьор на автобус зарадва малко дете, майката благодари многократно

Малките жестове на доброта могат да бъдат доста оценени доста повече, в сравнение с допускате. Най-вече когато зарадвате малко дете. Ще ви разкажем за точно подобен случай от столичния градски превоз. Шофьор на рейс е предиздвикал десетките да се ухилен, откакто е дал билетче на дете гратис. " Около 16ч пътувах с Автобус 98 към Симеоново и на спирката на Фантастико (кв. Драгалевци) се качиха майка с малко (4-5 год.) момиченце. Майката попита водача “Може ли едно билетче?”, започвайки да рови из портомонето си за стотинки.

Шофьора се усмихна и подаде билетчето на дамата с думите “Заповядай! И да купиш едно шоколадче на детето!”. Жената от своя страна, също се усмихна, благодарейки няколко пъти на водача за благия жест.

Не един път съм казвала, че би трябвало да бъдем смяната, която желаеме да забележим в света! 1,60лв не са кой знае какъв брой, само че усмивките, които провокира у хората, станали очевидци на добрината ти са скъпи! ", разкава Славена Господинова. Жената също благодари на служителя и се надява да има повече хора като него.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР