"Малки щъркелчета изгоряха живи, защото пожарникари отказаха да угасят пламналото

...
"Малки щъркелчета изгоряха живи, защото пожарникари отказаха да угасят пламналото
Коментари Харесай

Покъртителна трагедия с малки щъркелчета във врачанско село

"Малки щъркелчета изгоряха живи, тъй като пожарникари отхвърлиха да угасят пламналото гнездо ", възмутиха се поданици на врачанското село Гложене .

Въпреки редица сигнали, подадени от жители, пожарен екип по този начин и не изгасил огъня, пишат в обществените мрежи очевидци на драмата.

"Ето по този начин гори щъркелово гнездо, до момента в който в границите на 30 минути, откакто подадохме сигнал, се обадиха четирима души, на които настрана да изяснявам какво и къде се случва. Резултатът е, че дребните щъркелчета изгоряха, за жалост. Първа дойде вишка и да се чуди човек защо?

А, пожарната по този начин и не стигна да опъне маркуча. Поседяха и погледаха, очевидно взеха решение, че към този момент е късно за това. Отвратена съм от безхаберието и тромавата процедура на 112 и 070010010, където всички оператори бяха заети ", написа авторката на фрагментите, показващи горящото гнездо.



Жената показа, че очевидци са пробвали да изгасят пламъците с маркуч, само че струята не е стигнала задоволително високо.

Според нея повода за огъня са кабелите, които са в непосредствена непосредственост до гнездото.

"Простотията българска е на всички места! И зоополиция няма да има в никакъв случай ", гласи ядосан коментар под обявата.



Според някои компанията за електроснабдяване би могла да помогне в при сходна обстановка, защото те стигат до височината на стълбовете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР