Малки, напомпани, разкрепостени! Такива са масово малките наследници на родните

...
Малки, напомпани, разкрепостени! Такива са масово малките наследници на родните
Коментари Харесай

Щерките на фолк звездите - малки, напомпани, разкрепостени

Малки, напомпани, разкрепостени! Такива са всеобщо дребните наследници на родните звезди от фолкгилдията. Татуирани, напудрени, обсъждани – дъщерите на певици и на манекенки, очевидно обичат усета на славата и абсурда.

Все по-често в устата на хората е дъщерята на Анелия - Ивон Динева, която е едвам на 15, само че хвърля в ужас огромна част от фенове на майка си със фотоси в обществената мрежа. На тях брюнетката е с тежък грим, напомпани устни, а визията й припомня на тази на Николета Лозанова, пише  " България Днес “.

Неочаквано на звездния хоризонт се качва и дъщерята на Сашка Васева. Христина-Елена е едвам на 11 години, само че това не й пречи да пуска фотоси на които е много разголена и демонстрира великодушни бедра.

Дъщерята на Цеци Красимирова  - Джудит без срам се демонстрира разголена, плицика се сама във ваната, а балончетата крият най-интимните й елементи.

Най-милото без проблем показва дъщерята на Орхан Мурад Сузанита. Не е вест, че ученичката търси кавги и провокация и прави всичко допустимо, с цел да получи вниманието на публиката. Затова надали има човек, който не е видял задните й елементи, напомпани гърди, надутите й джуки.

Без да излага голота Симона - дъщерята на Глория показа татуировка на дясната ръка, с която от години е известна сръбската силиконова фолкзвезда Катарина Груич.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР