Малки и големи заведения в близост до сцената за откриването

...
Малки и големи заведения в близост до сцената за откриването
Коментари Харесай

Заведенията в центъра на Пловдив точат брадвата покрай ЕСК 2019

Малки и огромни заведения наоколо до сцената за откриването на Европейската столица на културата се готвят за огромен удар на 12 януари. Капанчетата към този момент са подготвени както с по-скромни, по този начин и с по-разточителни менюта според от желанията на клиентите.

Минимум 30 000 души ще гледат онлайн откриващата гала тази събота. Спектакълът стартира в 19 ч., само че уредниците предлагат на феновете да стартират да влизат през избраните пунктове още в 17:30. Според прогнозата, оптималната температура на 12 януари ще доближи +4 градуса, тъй че квалифицираните за хората 15 000 шалчета и 15 000 одеяла евентуално ще влязат в приложимост.

По-зиморничавите фенове ще могат да се сгряват на място с чай или вино на  обособени зони към методите на сцената. Някои пловдивчани обаче още занапред са резервирали места в заведения с директна видимост към 30-метровата кула. Така хем без проблем ще могат да следят на големите видеостени протичащото се на сцените, хем ще са седнали в закрито, уютно и топло място.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР