Малки и големи се включиха в Световния ден на почистването

...
Малки и големи се включиха в Световния ден на почистването
Коментари Харесай

„Добрият пример“: Доброволчески акции в Световния ден на почистването

Малки и огромни се включиха в Световния ден на почистването с една задача - да видят природата към себе си по-чиста. Сред доброволците са и лица на bTV.

„ Една пластмасова бутилка се разгражда в природата за 400 години, а нейната капачка за 1000 години. Представете си, ние оставяме отпадъци, които ще оставим на нашите пра-пра-внуци “, сподели водещата на новините Виктория Готева.

„ Докато пристигнах тук не допусках какъв брой мръсно може да бъде едно такова хубаво място, необяснимо е за мен за какво човек би замърсил това. Важно е да чистим след себе си “, споделя Николаос Цитиридис.

Доброволецът Искра Харбалиева също желае да даде своя непринуден принос. „ Посланието ни е дано всички да се включат освен на този ден, а когато може, с цел да живеем в една по-прекрасна и чиста България “, споделя тя.

Тази година акциите не залагат на всеобщото разчистване, а на самостоятелните старания на всеки от нас.

„ Промяната зависи от нашите самостоятелни дейности, те могат да бъдат в един ден, могат да бъдат вследствие на всеки един ден, само че в случай че желаеме нещата към нас да наподобяват по-красиви, по-различни трябват малко крачки, всеки един от нас да извървява всеки ден “, сподели Мария Лазарова, управител „ Социални планове “ в bTV.

Всички доброволци могат да отбележат акциите си на картата на уеб страницата на „ Добрия образец “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР