Малката Внучката на несебърския бос Митьо Очите - Тияна навърши

...
Малката Внучката на несебърския бос Митьо Очите - Тияна навърши
Коментари Харесай

Вдигнаха приказно тържество за внучката на Митьо Очите

Малката Внучката на несебърския необут Митьо Очите - Тияна навърши годинка, а празникът бе маркиран на охолно празненство, похвалиха се участвали на празненството в обществените мрежи. За купона момиченцето бе издокарано в красива розова рокличка, а в композиция с къдриците си замязя на същинска кукличка, означават близки на фамилията.

Тияна е дете на огромната щерка на Очите Станислава и приятеля ѝ Велислав Попов. Родителите спретнали приказно празненство в първокласен ресторант. Всичко било в розово, имало доста цветя, панделки, украси, балони и изненади за малчуганите, оповестява " България Днес ".

Повечето от гостите също били облечени в бонбонения цвят, с цел да са в звук с празненството. Кулминацията била обилна торта. Сред почелите празника е дъщерята на плевенския кримигерой Камен Балбузанов-Куката - Естел. Младата девойка театралничи с рожденичката, а обективите са запечатали целувка от каката по бузата на Тияна. Единственото, което помрачавало настроението, е неналичието на най-известния член на фамилията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР