Малката принцеса Шарлот тръгва по танцовите стъпки на своята баба

...
Малката принцеса Шарлот тръгва по танцовите стъпки на своята баба
Коментари Харесай

Принцеса Шарлот тръгва по танцовите стъпки на принцеса Даяна

Малката принцеса Шарлот потегля по танцовите стъпки на своята баба принцеса Даяна.

СНИМКИ: Очарование в лилаво - Кейт съчета роклята си с Джордж и Шарлот

Херцогинята на Кеймбридж Катрин е разкрила, че 2-годишната й щерка към този момент се учи да танцува и заниманието доста й харесва.

Принцеса Даяна беше известна с любовта си към танците и най-много към балета.

На среща с принцовете Уилям и Хари директорката на Английския народен балет Тамара Рохо е споделила с тях, че доста обичани продукции са станали вероятни само с помощта на активността на Лейди Ди за набиране на средства за разнообразни танцови компании.
 Принц Уилям, херцогиня Катрин, принц Джордж и принцеса Шарлот кацнаха в Берлин Gulliver/Getty Images
Кейт избра собствен метод да изрази почитта си към Даяна (СНИМКИ)

" Имаме доста фотоси, свидетелстващи за обичта й към танците и балета. Помня, че тя ми показваше балетните си обувки и доста се гордееше с тях. Майка ни доста обичаше да танцува и беше фантастична танцьорка ", е споделил принц Уилям.
 Даяна усвои изкуството да носи подобаващата рокля за подобаващия мотив. Тя носеше ярки облекла, когато посещаваше приюти, с цел да наподобява топло и налично. При задгранични визити избираше тоалети, въодушевени от националните цветове, като бялата рокля с червени краски при пътуването й до Япония през 1986 година Дори си беше забранила ръкавиците, тъй като обичаше да е в контакт с хората, с които се среща. Guliver/Getty Images
Животът на принцеса Даяна в 10 значими дати

Любовта към танца не е единственото общо нещо сред дребната принцеса Шарлот и починалата й баба по бащина линия. В нейна чест и в чест на кралицата дъщерята на херцозите на Кеймбридж е кръстена Шарлот Елизабет Даяна. По тематиката Очевидец: Принцеса Даяна беше в схващане след злополуката, питаше какво става Спомен за " принцесата на народа ": 20 години от гибелта на Даяна (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР