Малката новина се загуби между големите новини, но въпреки това

...
Малката новина се загуби между големите новини, но въпреки това
Коментари Харесай

Деца в полет

Малката вест се загуби сред огромните вести, само че все пак спря вниманието ми. Оказва се, че сдружението за отбрана на птиците „ Виа Понтика “ ще оказва помощ за социализирането и консолидираното на деца, застрашени от отпадане от учебно заведение. Сдружението за отбрана на птиците е спечелило план, който се финансира по оперативна стратегия „ Наука и обучение за образован напредък “.
Сдружението „ Виа Понтика “ е неправителствена организация, която се грижи за дивите птици, техните местообитания и цели запазването на биологичното многообразие в района на Варна.
По новия си план сдружението „ Виа Понтика “ ще работи с деца от ромската общественост, застрашени от отпадане от учебно заведение и с по този начин наречените „ скайп деца “, чиито родители работят в чужбина, а те самите са отглеждани от баби и дядовци.
На пръв взор пресечна точка сред главната активност на сдружението и новия план няма. Даже за ушите на хората тази коренна смяна в активността на спасителите на дивите птици звучи извънредно непрофесионално. Но това е единствено на пръв взор и на първо чуване.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР