Малката Натали Джаксън се появила на свят преди четири месеца

...
Малката Натали Джаксън се появила на свят преди четири месеца
Коментари Харесай

Невероятната история на малко бебе, което се роди с петно на лицето и то го превърна в супергерой!

Малката Натали Джаксън се появила на свят преди четири месеца и родителите й първоначално изпаднали в смут поради необичайния тип на щерка си - имала родилно леке на лицето, само че най-после любовта победила всички проблеми.



Лекарите им споделили, че бебето е изцяло крепко, само че родилното леке ще пораства дружно с него.

Когато Натали станала на една седмица, я закарали на обзор при очен доктор, с цел да ревизират дали нейната специфичност няма да нанесе щета на зрението. Но всичко се оказало наред.



Страхът на родителите последователно намалял и те почнали да се гордеят със своята " супергероиня ". Така почнали да назовават момиченцето поради сходството на петното с маската на Батман.



" Знакът й значи, че тя ще бъде мощна, без значение от това, което животът й ще сервира ", уверени са родителите.

Те решили да не отстраняват петното и да одобряват необикновената осанка на детето. Още повече тя предизвиквала единствено удивление измежду останалите.

" Винаги ще й споделяме, че това е част от самата нея и от това каква би трябвало да бъде. Хората са длъжни да знаят какъв брой особена е тя с нейното родилно леке и какъв брой удивителна е нашата Натали - и от вътрешната страна, и извън ", гордеят се майката и бащата на необикновеното бебе.



Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР