Малката Мейси Бучанън страда от лупус. Момиченцето сега е на

...
Малката Мейси Бучанън страда от лупус. Момиченцето сега е на
Коментари Харесай

Момиченце страда от "дяволска болест", хората на улицата бягат в ужас от него

Малката Мейси Бучанън страда от лупус. Момиченцето в този момент е на две годинки, а е диагностицирана едвам, когато е била на 4 месеца. Заради сериозната болест кожата на личицето й е оцветена в алена.



А хората по улицата постоянно се извръщат настрана или пък се плашат и питат родителите й дали не е заразна.
Заради заболяването се наложило момиченцето да престои шест медеца в болничното заведение.

И това е забавно - Златни правила в битката против температурата при деца: Какво може и какво е строго неразрешено! - прочетете повече на zdrave.to

" Докато не навърши пет месеца, личицето й беше извънредно алено, кожата й бе раздразнена и се белеше ", спомня си Лесли, майката на детето, представена от DailyMail.



Първоначално лекарят предписва на момиченцето кремове със наличие на кортикостероиди, само че ситуацията се утежнява и червенината се популяризира по цялото тяло. " Мислеха си, че просто това е някаква екзема. На седем към този момент имаше белези по тялото, лющеше се отвред и доста я болеше ", спомня си с смут Лесли.



В момента положението на Мейси е под надзор с помощта на инжекциите, които би трябвало да й се бият всяка седмица. Няколко пъти на ден родителите й я мажат и със специфичен крем.



Майката на Мейси признава, че най-вече й тежи реакцията на хората-. " Спират ме, гледат я с гадност и питат какво й има. Винаги споделям - нищо неприятно, тя е като всички останали сладки момиченца, само че има кожен проблем ", признава Лесли.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР