Малката дъщеря на несебърския наркобос Димитър Желязков – Очите Ивелина

...
Малката дъщеря на несебърския наркобос Димитър Желязков – Очите Ивелина
Коментари Харесай

Малката щерка на Очите заби син на общинар

Малката щерка на несебърския наркобос Димитър Желязков – Очите Ивелина забърса сина на общински консултант в Бургас, научи HotArena.

Никола Мечков е 12-и клас в Строителния колеж в града. Младежът се появи дружно с Ивелина на изпращането на зрелостниците от СУ " Любен Каравелов “ в Несебър. Той е наследник на общинския консултант Пеньо Мечков. Семейството на бъдещия шурей на Очите е честно и образовано, има и частен бизнес – притежател е ресторант и бар в Меден рудник. Мечков е и съумял строителен бизнесмен с голям брой обекти по Черноморието.

Не е ясно по кое време тъкмо Ивелина и Никола са се загаджили. Двамата до момента не са се показвали обществено. Според мълвата в Несебър, Желязков харесвал бъдещия си шурей.

Оказа се, че Никола е доста влюбен. Въпреки че изпращането на двамата 12-класници е в един ден, той избра да е с обичаната си. Ивелина пък разгласява фотография в Инстаграм, на която Никола я целува, а тя написа следния текст: " Честито довеждане докрай, обич моя! “. По време на празника в двора на школото се появи и Очите, който от ден на ден се гордее със своята дребна, само че към този момент пораснала дъщеря, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР