Малката дъщеря на Дарина Павлова от покойния бос на Мултигруп

...
Малката дъщеря на Дарина Павлова от покойния бос на Мултигруп
Коментари Харесай

Медсестри едва не убили щерката на Дарина Павлова

Малката щерка на Дарина Павлова от починалия необут на „ Мултигруп ” Илия Павлов е предходна през деветте кръга на пъкъла. Преди месеци Паола разкри, че от 15-годишна страда от рядка гинекологична болест, наречена ендометриоза.  Фаталното освен това заболяване било, че последователно се засягали разнообразни вътрешни органи, а следствията може и да бъдат необратими, написа Ретро.

Първите признаци се обадили още в тийнейджърските години, когато почнала да изпитва необичайно неразположение, остри конвулсии в корема, които водили след себе си до прилошаване. Години наред тя припадала пред очите на майка си и след дълго блуждаене по лекари най-сетне открили какво е. Лечението се оказало прекомерно мъчно, а Паола не се чувствала добре душевен, с цел да се оправи с терзания си. Тя споделя проблемите си в обществената мрежа. Последната обява към нейна фотография, на която се виждат белезите от всички медицински интервенции, на които е била подложена.

" Това е портрет на болката. Белезите ми. Ето какво не виждате: Времето, когато ми поставят инжекции в очите, времето когато ми отстраниха сливиците, тъй като бяха непрекъснато инфектирани.  Аз съм алергична към съвсем всичко, тъй че не мога да се преборя с никоя зараза. Когато  лекарите откриха частици от зъбите ми в сливиците. Времето, когато съвсем умирах в моето учебно заведение пансион от упоменатата алергия. Тази история е прекомерно дълга и заслужава своя лична изявления един ден. Времето когато, същите тези медицински сестри, които съвсем ме убиха, ме държаха до момента в който ритах и крещях от болежка молейки се да ме заведат на Спешна помощ.

Времената, когато премахваха полипи от вътрешността на матката ми, до момента в който бях будна. Винаги споделят, че няма да боли, само че постоянно боли. 12-те  седмици  инвазивни и съществено неуместни процедури след интервенция. Реката на безкрайните сълзи, тъй като интервенцията не даде резултат. Новите болки след новата интервенция, които в никакъв случай не съм познавала до момента. В момента в който тялото ми отхвърли вътрешноматочното устройство и започнах да ходя в кръв по целия етаж на китайското посолство. Настроението се трансформира от всички медикаменти. Запекът. Болката в рамото, диафрагмата и гърдите, която идва месечно, като ужасяващ близнак за мен. Гаденето, мъчителното вървене до тоалетната.

Тревогата, която изпитвам за идващия път, когато болката ще удари, още по-силно. Самоубийствените мисли, когато болката стане толкоз мощна, че всичко което желая в този миг, е да умра ",  написа Павлова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР