Малката Алис, най-скъпата проститутка в САЩ разкри, че нейната промоционална

...
Малката Алис, най-скъпата проститутка в САЩ разкри, че нейната промоционална
Коментари Харесай

Най-скъпата проститутка в САЩ разби пазара с "извънземна" промоция

Малката Алис, най-скъпата продажница в Съединени американски щати разкри, че нейната промоционална оферта "Зона 69 " към момента е годна за шурмоваците на "Зона 51 ".

Въпреки това, че по този начин наречения взлом на най-секретното място на земята, за което се допуска, че там държавното управление на Съединени американски щати държи извънземни, бе анулиран, секс труженичката от Мунлайт БъниРанч в Невада се радва на голям интерес от търсачите на извънземни.

Алис, която има вяра в съществуването на извънземен живот, сподели, че предлага 50% понижение "за срещи от оня тип " през септември.


Извънземенсток, който се появи вследствие на огромната известност на страницата във Facebook с името "Да щурмуваме Зона 51 ", трябваше да стартира на 20 септември и да завърши на 22 септември по обед.

Независимо от това, че фестивалът бе публично анулиран от уредниците си на 11 септември, Алис съобщи, че към момента се чака огромен брой запалянковци да щурмуват тайната военна база, по тази причина ползата към офертата ѝ е към момента огромен.


Говорейки пред Daily Star Online, тя сподели: "Почти съм напълно заета чак до края на септември с гости, които желаят да се възползват от моята оферта "Зона 69 ", по тази причина аз считам, че решението фестивалът да бъде анулиран изобщо няма да попречи на щурма на "Зона 51 ".

Във връзка с феномена "Зона 51 " Алис е трансформирала своя първокласен апартамент в БъниРанч в подобен в жанр "Зона 69 " - полова фикция с похищение от извънземни.

"В предишното бях здравна сестра, по тази причина имам редица медицински материали, които в този момент мога да употребявам при фантазията с отвличането от извънземни.

Също съм си поръчала специфична футуристична секс играчка, която може да снася желатинови яйца в дупка по избор на клиента и по този начин да се симулира забременяване от извънземно ", споделя проститутката.

Алис също твърди, че има голям опит в ролевите секс игри с извънземни и клиентите ѝ сигурно ще останат удовлетворени.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР