Малкълм Събан спря 20 шайби за първия шътаут в кариерата

...
Малкълм Събан спря 20 шайби за първия шътаут в кариерата
Коментари Харесай

Събан записа първи шуътаут в кариерата си при разгром на Лас Вегас срещу Уинипег

Малкълм Събан спря 20 шайби за първия шътаут в кариерата си, а Уилямс Карлсон и Райли Смит се разписаха по два пъти при успеха на Лас Вегас с 5:0 против Уинипег в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). Така Голдън Найтс затвърдиха третото си място в Тихоокеанската дивизия от Западната конференция, до момента в който Джетс останаха единствено на две точки пред Нешвил в Централната дивизия.

Single file line to @krispykreme for our free DOUGHNUTS tomorrow!!!

pic.twitter.com/ib4r7fJFXZ
— Vegas Golden Knights (@GoldenKnights) March 22, 2019
Томаш Носек също бе прецизен за Вегас, който към този момент е в серия от 10-1 победи след провалянето с 3:6 против Уинипег преди привличането на Марк Стоун в последния ден за покупко-продажби в лигата. Събан, който записа шътаут в 35-ия си мач като титуляр, пък завоюва втори следващ дуел и седми от последните си девет старта.

Той е и съвсем непобеден в "Т-Мобайл Арена " през последните два сезона в НХЛ при баланс от 13-1-0. Боран Бросо стартира пред мрежата за Джетс, само че бе изваден от игра след първите три гола в интерес на Вегас. Конър Хелебюк се появи в игра 14 минути преди края на втората третина, след което позволи два гола и избави 18 удара.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР