Малка сензация: на обложката на германското издание на Плейбой“, което

...
Малка сензация: на обложката на германското издание на Плейбой“, което
Коментари Харесай

Транссексуална за пръв път на корицата на „Плейбой“


Малка сензация: на обложката на немското издание на „ Плейбой “, което излезе през днешния ден е транссексуален. Не, мъжкото списание не е сменило „ ориентацията “ си.

Във връзка с излизането на новия брой на „ Плейбой “, основният редактор на немското издание Флориан Бойтин съобщи, че появяването на корицата на Джулиана Фарфала е прелестен образец за това, какъв брой значима е битката за правото на самоопределяне.

Трябва да се подчертае, че фотографията на транссексуална в „ Плейбой “ не е никаква сензация нито за списанието, нито за неговите читатели, чиято читателска аудитория се състои най-вече от мъже. 21-годишната Джулиана Фарфала не е първата транссексуална, която е театралничила за "мъжката Библия".

Прочутата френска моделка-трансджендър Инес Рау даже стана момиче на месеца в миналогодишния октомврийски брой на “Плейбой “. Нещо повече, тя с горделивост съобщи, че самият създател и дълготраен притежател на списанието Хю Хефнер малко преди своята гибел през септември самичък е избрал броя, в който са оповестени нейните фотографии. Реакцията на читателите беше спорна. Инес Рау за пръв път се е съблякла за списанието през 2014 година Но и тя не е първата театралничила гола хубавица, която се е родила мъж.

Преди 37 години, през 1981 година в американското издание на „ Плейбой “ са оповестени фотографиите на британския модел и една от най-известните в целия свят транссексуални Кералайн Коси. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР