Малка рогата акула бе открадната от аквариум в Сан Антонио

...
Малка рогата акула бе открадната от аквариум в Сан Антонио
Коментари Харесай

Необичайна кражба: Отмъкнаха акула от аквариум

Малка рогата акула бе открадната от аквариум в Сан Антонио през уикенда, а след това бе върната в атракциона, оповестяват локални и международни медии.
 
В събота двама мъже и една жена взели акулата от открит басейн в аквариума, където хората могат да се радват на животните. Те я увили в мокро одеяло и я поставили в детска количка, до момента в който чиновниците помагали на други посетители, излиза наяве от фрагменти от охранителни камери.
Miss Helen, shark stolen in a pram, recovering in US aquarium
— BBC News (UK) (@BBCNews)

Един от работещите в аквариума схванал какво се случва и по тази причина крадците били помолени на паркинга да бъде тествано возилото им, само че те отказали.
 
1 of the 3 people who stole a baby shark from San Antonio Aquarium by dressing it up as a baby in a stroller turned himself in. He faces a possible $2,500 fine.

(The shark is safe. Her name is Helen.)
— AJ+ (@ajplus)
След подаден сигнал за кражбата полицията почнала следствие. Така морското творение било намерено в дома на единия от мъжете, който е арестувани и упрекнат за кражбата. Той може да се снабди и с други обвинявания, защото за превозването на сходни животни се желае позволение, изясняват управляващите.
 
The Leon Valley police chief just gave us an update about the shark stolen from the San Antonio Aquarium. The shark is back. It’s safe. And it’s name is Helen.
— Robert Price (@RobertPriceTV)
Акулата е върната в аквариума в Сан Антонио, като положението ѝ се следи. От атракциона разказват акулата Хелън, която на възраст няма и година, като войник, защото е съумяла да оцелее, макар че е минала през внезапна смяна в изискванията на живот.-->
 
The missing shark “Helen ” is back the story on tonight
— @KSATPattySantos (@ksatpattysantos)
Според полицията по-вероятно е акулата да е била взета от арестувания 38-годишен мъж, с цел да бъде отглеждана, а не продадена. Той имал в дома си домакински аквариум, където отглеждал морски животни. Арестуваният споделил, че и преди имал домакински " любим "   като Хелън, само че той умрял. Другите двама души - мъж и жена, които са придружавали арестувания мъж в аквариума в събота, са разпитвани по отношение на необикновената кражба. Очаква се и на тях да им бъдат повдигнати обвинявания.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР