Малка пума влезе в празна класна стая в гимназия в

...
Малка пума влезе в празна класна стая в гимназия в
Коментари Харесай

Пума нахлу в гимназия в Калифорния

Малка дива котка влезе в празна класна стая в гимназия в Северна Калифорния и се скри под един от чиновете , съобщи Ройтерс, като цитира локалните управляващи.

Животното било хванато, до момента в който се криело под учебнат а маса. Младата дива котка, тежаща единствено към 18 кг, влезнала в учебното заведение, когато личният състав го подготвял за началото на часовете. Нито тя, нито чиновници на гимназията са потърпевши при случая, сподели представител на шерифската работа в окръг Сан Матео.

Необичайният посетител дошъл в учебното заведение в град Пескадеро малко преди 8:30 часа сутринта локално време. "Пумата много повърхностно се разноски из кампуса и влезе в класната стая, след което се сви под чина ", споделя пред Ройтерс очевидец на случилото се. За да изолира животното вътре, един от охранителите на гимназията затворил вратата на помещението, всекидневно употребявано за уроци по британски език.

California mountain lion wanders into high school classroom
— New York Post (@nypost)
Въпреки че учениците към момента не били пристигнали, управлението на гимназията решило занятията да не се анулират, само че децата да не бъдат допускани до стаята с пумата . На място били извикани зооспециалисти и ветеринар, с цел да прегледа животното, за което се счита, че е на възраст сред шест месеца и една година. Полът му обаче не бил открит.

Младата дива котка била пусната в природата. В окръг Сан Матео тези животни не са необикновена панорама. Често са забелязвани мъжки екземпляри, обикалящи в обитаеми елементи. В региона има център, в който се приютяват диви животни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР