Малка принцеса от Русе се нуждае от помощта ни. Нарин

...
Малка принцеса от Русе се нуждае от помощта ни. Нарин
Коментари Харесай

ЗОВ ЗА ПОМОЩ! Малка принцеса се бори за живота си, има нужда от нас! Нека помогнем!

Малка принцеса от Русе се нуждае от помощта ни. Нарин се ражда с увреждания, сложена й е сериозна диагноза, като й предстоят интервенции. Вече е на 2 годинки, а положителната вест е, че в Турция дават очаквания.

За лекуването са нужни към 75 хиляди евро, които фамилията се пробва да събере в най-скоро време .

"Лечението ще бъде доста дълго, изпълнено с доста курсове на рехабилитации и съпътстващи интервенции. Средствата нужни за лекуването са непостижими за нас и се надяваме благодарение на знайни и незнайни другари с положителни сърца, да съберем нужната сума ", сподели майката на дребната - Сюлбие.

Целият роман:

"Здравейте, другари! Искам да ви опиша историята на нашата дребна борбена принцеса, която има потребност от вашата помощ! Терминът ми беше за 6 август 2016 година, само че тя пожела да се появи по-рано. 22 дни бях на системи и куп медикаменти, за задържане на плода. И по този начин на 31 май 2016 година принцесата ни се появи на бял свят. Щастието ми беше за малко, единствено за няколко секунди съумях да видя снежнобялото личице, не ми дадоха да я гушна, да усетя топлината ѝ. Още с раждането си тя получи кръвоизлив на мозъка първа степен, 24 часа беше на апаратно дишане, две седмици по-късно прекара тежка бактериална зараза в кувиоз, само че нещата не стопират до тук. Ден преди изписването ѝ ни споделиха, че е наложително всеки месец да й се прави трансфонтанелна ехография, поради кръвоизлива. При първото посещаване ни оповестиха, че мозъчните стомахчета, наречени вентрикули, са почнали да се уголемяват. За наше благополучие разширението спря, само че не се съмнявахме, че това ще е спънка за развиването ѝ. Когато стана на годинка, посетихме невролог, одобриха ни в болница, направиха ѝ куп проучвания: ЕЕГ, томография и сложиха диагнозата- Детска церебрална парализа. От тази година Нарин е към този момент с очила, пие медикаменти за епилепсия и гърчове. Въпреки сериозната диагноза, от центъра за деца с увреждания RIBEM в Турция дават вяра, че Нарин ще проходи, ще може да приказва, да порасне. Лечението ще бъде доста дълго, изпълнено с доста курсове на рехабилитации и съпътстващи интервенции. Средствата нужни за лекуването на Нарин са непостижими за нас и се надяваме благодарение на знайни и незнайни другари с положителни сърца, да съберем нужната сума. Винаги съм казвала вярата умира последна, моята вяра ще почине дружно с мен. Аз имам вяра, че детето ми, с ваша помощ, ще успее да проходи, да приказва, да има детство и бъдеще! ".



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР