Малка група турски следователи правят оглед на саудитското консулство в

...
Малка група турски следователи правят оглед на саудитското консулство в
Коментари Харесай

Турски следователи правят втори оглед на саудитското консулство в Истанбул

Малка група турски следователи вършат оглед на саудитското консулство в Истанбул през днешния ден, заяви Ройтерс, като се базира на фоторепортер на организацията. Това е втори обиск в постройката на консулството тази седмица след изгубването на саудитския публицист Джамал Хашоги преди две седмици, съобщи Ройтерс.

Претърсването в консулството наподобява, че е концентрирано главно върху задния двор, уточни фоторепортерът.

Снимка: EPA

В понеделник вечерта турската полиция влезе за първи път в саудитското консулство и извърши обиск, траял девет часа. Турски служители на реда започнаха през днешния ден претършуване и на резиденцията на саудитския консул.
Изчезналият саудитски публицист Джамал Хашоги записал убийството си Турските управляващи разкрили записи, доказващи, че Хашоги е бил погубен в консулството на Саудитска Арабия в Истанбул
Саудитският публицист Хашоги в неопределеност от 2 октомври, откогато влезнал в саудитското консулство в Истанбул, с цел да получи документи за идната си сватба. Има съмнения, че Хашоги, сериозно надъхан към властта в Рияд и пишещ най-много за в. " Вашингтон пост ", може да е бил погубен в консулството.
Турция: Саудитски сътрудници са разчленили тялото журналиста в постройката на консулството Рияд назова обвиняванията "безпочвени "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР