Малка група граждани се събраха пред парламента на протест срещу

...
Малка група граждани се събраха пред парламента на протест срещу
Коментари Харесай

Протестиращи поискаха оставката на правителството и съд за Борисов

Малка група жители се събраха пред Народното събрание на митинг против държавното управление, проведен от Независимия цивилен щаб (Движение " Възраждане " ), съобщи Българска телеграфна агенция.

Представители на протестиращите подчертаха, че не са проведени от партия и обявиха, че желаят оставката на държавното управление, както и да бъде потърсена правосъдна отговорност от премиера Бойко Борисов за, по думите им, антибългарската политика, която той организира.

Протестиращите обясниха, че са се събрали за следващ ден пред Народното събрание и поради ниските приходи, разединението, " издевателството на Мутафчийски ".

Демонстрантите обясниха слабия отзив на митинга им и дребното хора, които са откликнали на апела им да дойдат през днешния ден, с отчаянието на българите, апатията, загубата на доверие, както и с това, че към момента хората имат някакви, въпреки и минимални приходи. По думите им митингът през днешния ден ще продължи до 20.00 ч., а през идващите дни още веднъж ще се събират на същото място, до момента в който държавното управление не бъде свалено.

По-рано през днешния ден от Независимия цивилен щаб насочиха към ръководителя на гражданската платформа " Изправи се. БГ " Мая Манолова зов за обединени старания за общонационален митинг за събаряне на държавното управление.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР