Малка британска компания, която произвежда мед и джин, ще започне

...
Малка британска компания, която произвежда мед и джин, ще започне
Коментари Харесай

Британски производител на джин започва да прави дезинфектант за ръце

Малка английска компания, която създава мед и джин, ще стартира да създава до края на седмицата артикули за стерилизация въз основата на алкохол, с цел да отговори на дефицита в страната, подбуден от пандемията от ковид, съобщи организация " Ройтерс ".

Производителят The British Honey Company заяви, че дестилерията на компанията в Бакингамшър, Южна Англия, ще стартира да създава дезинфектанти за ръце, откакто получи позволение от способените органи.

Средството за хигиена ще съдържа 70 % алкохол и екстракти от мед и зелен чай. То ще се създава в неизползваните мощности на дестилерията, се показва през днешния ден в известие на компанията.

Възможността да произвеждаме толкоз издирван артикул с наличните ни потенциали е поддръжка за съществуващия ни бизнес модел, като в същото време подкрепяме напъните за битка против COVID-19, разяснява основният изпълнителен шеф Майкъл Уилямс.

Британското държавно управление прикани водещи компании като " Форд " (Ford) и " Ролс Ройс " (Rolls Royce) да подкрепят държавните старания и да създават повече медицински произведения като апарати за обдишване.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (591)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР