Малка агитка фенове от Българския национален волейболен фенклуб, начело с

...
Малка агитка фенове от Българския национален волейболен фенклуб, начело с
Коментари Харесай

Фенове изпратиха волейболистите за Япония

Малка агитка почитатели от Българския народен волейболен фенклуб, отпред с ръководителя му Георги Христов, изпрати в ранни зори тази заран играчите на Пламен Константинов на летище " София ", които отпътуваха за третия си шампионат от Лигата на нациите в Осака (Япония).

Българските " лъвове " отлетяха за Страната на изгряващото слънце в 06,10 часа тази заран, единствено няколко часа след края на загубата от Русия с 0:3 от Група 5 в София.
 България - Австралия II @@@
Полетът е през Франкфурт, а там националите ни ще имат близо 5 часа престой, след което потеглят за Япония. До Осака, където ще се изиграят мачовете от Група 10, те ще прекарат още близо 14 часа в самолета.

В състава на България ще има две промени. Мястото на контузения разпределител Георги Братоев ще заеме Добромир Димитров, а посрещачът Димитър Маринков ще размени Тодор Скримов.

Този уикенд България ще изиграе третия шампионат от Лигата на нациите. В Япония, националите ще се изправят против домакините, олимпийския вицешампион Италия и международния отличник Полша.

Феновете бяха подготвили и специфични сувенири за всички волейболисти и треньорския щаб. Селекционерът Пламен Константинов пък показа сбито: " Нещо позитивно в този черен уикенд... ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР