Малик Бийзли, който играе като гард за отбора от НБА

...
Малик Бийзли, който играе като гард за отбора от НБА
Коментари Харесай

Малик Бийзли остава в ареста по обвинения в притежание на наркотици и оръжия

Малик Бийзли, който играе като гард за тима от НБА Минесота Тимбъруулвс, е задържан в събота през нощта и към момента е арестуван в ареста без опция да бъде пуснат под парична гаранция. Обвиненията против него са за закононарушения за владеене на оръжие и разпространяване на опиати в Минеаполис, съгласно към полицейските отчети по случая. Съдът към този момент започва процедура против баскетболиста.

Според отчета на съда в окръг Хенепин, Бийзли е упрекнат в владеене на наркотични вещества и в още едно престъпление- приемане и укриване на откраднато непознато имущество. 23-годишният състезател от НБА е задържан, откакто е извадил револвер и го е размахал пред лицето на различен човек, който обаче е съумял да позвъни в полицията, оповестява телевизия ESPN.

След като са получили заповед за обиск, служителите на реда са разкрили вкъщи му в Плимът (Минесота) марихуана и оръжия, повече от едно.

" По време на претърсването, прекомерно доста хора, повече от разрешеното, са се намирали в дома на Малик Бийзли. Той ще бъде предпазен по най-енергичен метод за обвиняванията, които са му отправениe, съобщи юристът на обвинения баскетболист Стив Хени.

От клуба му Минесота Тимбъруулвс обявиха, че са наясно със обстановката и се намират в развой на събиране на още информация.

Бийзли има приблизително по 20.7 точки на мач, 5.1 битки в 14 мача, всички като титуляр за Минесота, откакто беше притеглен от Денвър Нъгетс през февруари. За Денвър има 41 мача, всички като запаса, със 7.9 точки приблизително на мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР