Малена от Армения е големият победител на Детската Евровизия. Тя

...
Малена от Армения е големият победител на Детската Евровизия. Тя
Коментари Харесай

Ексклузивно пред БНТ: Победителят в Детската Евровизия Малена от Армения

Малена от Армения е огромният победител на " Детската Евровизия ". Тя завоюва сърцата на журита и аудитория от 19 страни.

На второ място се класира Сара Джеймс от Полша, а третото място зае представителят на домакините Енцо от Франция.

С страстите от концерта в Париж, който само Българска национална телевизия излъчи в България, предават Милена Кирова и операторът Владимир Богдански.

Прякото им включване от Париж вижте във видеото.

Европа има своя победител на Детската Евровизия и това е Малена от Армения. Тя от дълго време е звезда в родната си страна и има над 60 000 почитатели в инстаграм, а към този момент е огромна звезда и на европейската сцена.

За нея това е едно завръщане на Евровизия. През 2020г. трябваше да показа страната си, само че Армения се отдръпна от състезанието. Ето че в този момент ориста се намеси.

Специално за Българска национална телевизия Малена описа, че Евровизия ѝ била фантазия, която се сбъдна.

" За мен Евровизия е огромен опит, тъй като в никакъв случай не съм била на сцена като тази и съм доста разчувствана да бъда тук. Да се развличам - това е най-важното нещо за мен. С песента ми желая да кажа да бъдеш откровен, да бъдеш себе си. " - споделя Малена

Малена прекарва доста време в студиото, опитва с разнообразни музикални жанрове и се включва в лагери за писане на песни.

" Обичам да танцувам, обичам да рисувам, да уча вселената и да карам колело. " - споделя тя

А когато пееш за страна си - постоянно - някой е в мислите ти и ти в неговите.

" След успеха ще се обадя на баба, дядо и на чичо. Да ми честитят - за мен ще бъде доста вълнуващо. " - сподели Малена





Достойно показване и за България - Дени и Марти съумяха да покажат своята песен-приказка пред Европа. След края на състезанието те благодариха на всички, които ги поддържаха.

" За мен Евровизия беше една сбъдната фантазия. Не съм си представяла, че това може да се случи и на нас. Чувството е неописуемо " - споделя Денислава Димитрова

" За мен беше неповторимо прекарване, което в никакъв случай няма да не помни и доста се веселя, че имах опцията да вземам участие " - добави Мартин Стоянов

" Най-важното, което желая да кажа в този момент е, че не би трябвало да стопираме. Завърнахме се - за времето, което имахме за подготовка, дадохме всичко от себе си. Но въпросът е да има политика и това да не стопира. " - съобщи Геновева Христова от " Лигна студиос "

" Най-важното за този конкурс е, че след него виждаме единствено усмихнати деца, без значение на кое място са. Децата ни са прелестни. Аз се гордея с Дени и Мартин - те са изключителни. " - сподели ръководителят на българската делегация на " Детската Евровизия " Йоана Левиева - Сойър

И по този начин след огромното шоу довечера към този момент погледите се насочват към Армения и Детска Евровизия 2022г.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР