мълчи и не казва дали продава Гоце Делчев и

...
 мълчи и не казва дали продава Гоце Делчев и
Коментари Харесай

ВМРО-ДПМНЕ: Зоран Заев няма право да променя историческите факти и да унижава Македония и македонския народ

" мълчи и не споделя дали продава Гоце Делчев и македонския език. Той би трябвало да престане да се крие и да изясни, какво е приказвал в България и какво би трябвало да се извърши. Зоран Заев би трябвало да излезе и да съобщи ясно позицията си за Гоце Делчев и за македонския език. Това съобщи представителят на партия ВМРО-ДПМНЕ Наум Стоилковски, представен от БГНЕС.
" Македония не е пазар, а македонското културно-историческо завещание и език не са компаниите на Заеви, които той може да продава по лично предпочитание ", добави той.
 Зоран Заев: Не можем да реализираме по-добър контракт с България, има способи за разрешаване на разликите Зоран Заев: Не можем да реализираме по-добър контракт с България, има способи за разрешаване на разликите
" Не можем да реализираме по-добро съглашение с България от Договора за добросъседство и другарство от 2017 година Македонската страна знае...
Според опозицията, министър председателят би трябвало да изясни дали е вярна информацията, че Македония би трябвало да поеме виновността за депортацията на македонските евреи, откарани в лагера Треблинка. " Македонският народ е част от антифашистката коалиция, част от народите, които възвърнаха света след Втората международна война. Зоран Заев няма право да трансформира историческите обстоятелства и да унижава Македония и македонския народ ", съобщи още представителят.
ВМРО-ДПМНЕ се афишира за участие на Македония в НАТО и Европейски Съюз и предизвестява, че в случай че министър председателят одобри нещо, което би означавало да се продаде Гоце Делчев и македонският език, партията ще откаже да извършва подобен контракт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР