„Мълчанието на сестра ми” на режисьора Киран Коларов (който е

...
„Мълчанието на сестра ми” на режисьора Киран Коларов (който е
Коментари Харесай

Мълчанието на сестра ми с Ованес Торосян и Деян Донков на Киномания 2018

„ Мълчанието на сестра ми” на режисьора Киран Коларов (който е и сценарист на филма) е измежду родните продукции, които тазгодишната Киномания ще покаже.
Трагикомичната история е за едно самотно и малко необичайно семейство, което бащата отдавана е напуснал (оставяйки след себе си единствено сбирка от пеперуди – удостоверение за многочислените му връзки), ексцентричната майка Виена (бивша цигуларка, кръстена на Виенската филхармония), се пробва да сплоти, синът –тийнейджър, мечтае да стане публицист на еротични романи, а 18-годишната сестра Анди съзнателно отхвърля да приказва и контактува единствено посредством таблета си.
кВ това семейство, по думите на самия режисьор, е имало изменничество и измяна, само че в последна сметка любовта преобразява духовния свят на майката и двете й деца.
Анди (Каталин Старейшинска) се увлича по чаровния друмник Динко Кучето (Ованес Торосян), който вижда в младото момиче преференциална договорка, само че в последна сметка се оказва обезверено влюбен в него. Деян Донков играе ролята на шармантния цигански барон Бингото, на който Динко има желание да продаде Анди. След трагични инциденти, сломената майка подхваща обезверен ход...

Каталин Старейшинска, която извършва основната роля във кино лентата, е измежду обещаващите млади актриси в театъра, която към този момент има номинация за Икар за дебют, както и за Аскеер за „ Изгряваща звезда”.
„ Във кино лентата става въпрос за битка за непосредственост и обич. Недоимъкът на обич измежду хората може би се дължи на това, че ние не желаеме да разберем другият свят, близките, и се интересуваме прекомерно доста от личното си съществуване. Нямаме разбиране какво са другите към нас”, уверен е режисьорът.
Премиерата за София е в кино „ Люмиер Лидл” на 22 ноември от 18:30 часа.
Следете програмата на Киномания, с цел да разберете местата и датите и за останалите прожекции!
Билетите са в продажба на касите на НДК, както и онлайн на tickets.ndk.bg. Гледайте селекцията на Киномания 2018, с цел да видите огромните филми преди огромните награди!
Киномания е част от Календара на културни събития на Столична община за 2018 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР