Мълчание от Българската национална телевизия около днешния скандал с летния

...
Мълчание от Българската национална телевизия около днешния скандал с летния
Коментари Харесай

БНТ - тиха за скандала с летния Догансарай и гардовете

Мълчание от Българската национална телевизия към днешния скандал с летния Догансарай. В новинарската емисия на публичната медия участва към този момент нормалната тематика за ковид, тежката стихия, която наводни центъра на София нощес и разпитът на премиера Борисов в прокуратурата по проблема с чатовете и Пламен Бобоков. За гардовете край имението на Доган обаче - ни стон, ни вопъл.
ФрогНюз напомня, че някогашният министър на защитата Христо Иванов дружно с Ивайло Мирчев от “Демократична България” взеха решение да стигнат до охранявания плаж с лодка. Там обаче бяха посрещнати от защита, която отхвърли да се легитимира. На архивни фотоси, които плъзнаха из мрежата, се вижда, че едно от лицата е чиновник на НСО, който е застанал зад Ахмед Доган. От охранителната работа обаче обявиха косвено, че това не са техни чиновници.

Изненадващо обаче новината бе подмината от публицистите в Българската национална телевизия. За случилото се няма никаква информация и на уеб страницата на публичната медия. Новината за случилото се обаче остана надалеч и от погледа на феновете на “Още от деня” - аналитичното ежедневно предаване.

Причините за това не са ясни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР