Мълчаливата връжда между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл започва много

...
Мълчаливата връжда между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл започва много
Коментари Харесай

Изглежда враждата между Кейт и Меган започва отдавна

Мълчаливата връжда сред Кейт Мидълтън и Меган Маркъл стартира доста по-отдавна, в сравнение с мислим. Доказателство за това е фактът, че сестрата на херцогинята на Кеймбридж разреши на актрисата да пристигна на сватбата ѝ през 2017 година с огромно отвращение.

Тихата неприязън сред двойките продължава и най-хубавата му илюстрация беше държанието на кралските особи по време на последното им взаимно събитие. Продължителното противоречие сред братята и техните дами е повлияло съществено на връзките сред Хари и Кейт, които преди този момент са били топли. Мнозина считат, че те са рефлектирали и към връзките на Хари и Меган с Пипа Мидълтън.

През 2018 година английският вестник Sun разгласи, че Пипа не желае да предложения Меган Маркъл на сватбената ѝ гала с Джеймс Матюс: „ Меган се изправи против съпротивата от семейство Мидълтън, което не искаше да я предложения на сватбата на Пипа предишния май. Роднините се притесняват, че първата обществена изява на Меган с принц Хари ще засенчи огромния ден “. Актрисата и принцът започнаха да се срещат през 2016 година, само че ловко криеха връзката си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР