Малайзийските власти разпоредиха на всички чуждестранни работници мигранти да бъдат

...
Малайзийските власти разпоредиха на всички чуждестранни работници мигранти да бъдат
Коментари Харесай

Тестват за коронавирус всички чуждестранни работници в Малайзия

Малайзийските управляващи разпоредиха на всички задгранични служащи мигранти да бъдат за ковид , по отношение на внезапното повишаване броят на инфектираните измежду тях. Това условие влиза в действие от през днешния ден (26.11.20 г.), сподели старши министър на защитата Исмаил Сабри Якоб, оповестява ТАСС. " На първия стадий съвсем 889 хиляди служащи ще бъдат тествани за COVID-19, " цитира го звездата. Като цяло, посочи политикът, „ ще бъдат направени проби за 1,7 милиона души “.
Всяко изследване ще коства на работодателя 60 рингита (14,7 долара). Освен това, влиза в действие и ново условие за обезпечаване на условия за живот на мигрантите. Според висшия министър държавните комисии постоянно ще ревизират хостелите, при положение на нарушавания работодателят ще би трябвало да заплати санкция от 50 хиляди рингита (12,2 хиляди долара) за един служащ.
 В Словакия всеобщото тестване и карантината понижиха болестта на половина В Словакия всеобщото тестване и карантината понижиха болестта на половина
Масовото тестване за ковид и строгата карантина в Словакия през последните два уикенда са помогнали за понижаване на броя на зара...
От началото на пандемията в Малайзия са доказани над 58,8 хиляди инфектирани, с внезапно нарастване на броя на случаите, следени през последните два месеца. В няколко страни южноазиатските служащи мигранти съставляват до 90% от всички случаи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР