Малък Сечко реши накрая да напомни за себе си и

...
Малък Сечко реши накрая да напомни за себе си и
Коментари Харесай

Зимата напомни за себе си, АПИ предупреждава шофьорите да карат внимателно


Малък Сечко реши най-после да подсети за себе си и зимата се завърна с минусови температури и с значителни снеговалежи най-вече в западните и северните региони на страната, съобщи кореспондент на БГНЕС.

От Пътната организация предизвестяват водачите да карат деликатно по пътищата поради предстоящите снеговалежи, мощен вятър и снегонавявания.

За през днешния ден прогнозите са превалявания от сняг в Северна и Западна България, в Горнотракийската равнина и по Черноморието – от дъжд. Ще духа до сдържан, в източните региони и краткотрайно мощен североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат сред минус 4 и 1 градуса, а оптималните - сред минус 2 и 3 градуса. През нощта против понеделник преваляванията у нас ще се усилят и ситуацията ще се усложни. На места се чака снегът да натрупа дебела завивка.

Продължава да е усложнена зимната конюнктура на Балканите. Вчера Външно министерство предизвести българските жители да отсрочат пътуванията си до страни от Балканите поради усложнена метеорологична конюнктура. В района на доста места негативните температури са съчетани с ураганен вятър и доста сняг. В Хърватия армията се включи в битката със снежната буря. В Румъния, Словения и Босна и Херцеговина също се натрупа дебела снежна завивка, пътищата са заледени. Снежната буря обхвана и Македония. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР