Малък фен, дошъл за автограф, показа майсторство пред волейболните национали

...
Малък фен, дошъл за автограф, показа майсторство пред волейболните национали
Коментари Харесай

Малък фен показа майсторство пред волейболните национали във Варна

Малък почитател, пристигнал за подпис, сподели майсторство пред волейболните национали Николай Учиков, Георги Сеганов, Алекс Грозданов и Розалин Пенчев.

Малчуганът се оказа съществено квалифициран механически и дълго разцъква с играчите в магазина на колегата на Българската федерация по волейбол – мобилен оператор, в Grand Mall Варна, където почитателите имаха опция да се срещнат с четиримата волейболисти, да се снимат с тях и да получат подпис. Множество ентусиасти се срещнаха с любимците си, преди да имат шанса да ги гледат онлайн и да ги поддържат в идните домашен мачове.



В 20.40 часа, през днешния ден, 14 юни, мъжкият ни народен тим по волейбол започва против Австралия мачовете си от Волейболната лига на нациите в Двореца на културата и спорта във Варна. В събота още веднъж в 20.40 се изправяме против Япония, а в неделя в същия час играем с Италия.



Билетите шампионата са в продажба онлайн на ticketportal.bg, както и в партньорската мрежа - в бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, Office 1 Superstore. Във Варна билети може да вземете на касата на Двореца на културата и спорта и на касата на Летния спектакъл.


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР