Максималните температури ще са от 22° - 24° в западните

...
Максималните температури ще са от 22° - 24° в западните
Коментари Харесай

Облачност сутринта, температури до 30 градуса frognews.bg

Максималните температури ще са от 22° - 24° в западните региони от страната, до 28° - 30° на изток, където ще има повече слънчеви часове.

 

По Черноморието ще доминира слънчево време. Привечер облачността ще се усили, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан вятър от югоизток. Максималните температури ще са от 24° до 26°. Температурата на морската вода е от 23° до 25°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

 

В планините облачността ще е забележителна и след обяд тук-там в масивите от Западна и Централна България ще има превалявания от дъжд. Ще духа сдържан югозападен, по високите и открити елементи - мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19°, на 2000 метра - към 13°.

 

В петък ще доминира слънчево време с доста дребна вероятността за превалявания след обяд в планинските региони. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 31°.

 

В събота ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър и оптималните температури ще се покачат с 4 - 5 градуса.

 

В неделя над източната половина от страната ще се задържи слънчево и горещо с температури тук-там до 32° - 34°. Над Западна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми, а температурите ще се намалят.

 

В понеделник ще доминира слънчево време и единствено на обособени места ще превали. Температурите и в Източна България ще се намалят и оптималните в множеството региони ще бъдат сред 24° и 29°.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР