Максималните температури ще са между 23° и 28°, по-ниски на

...
Максималните температури ще са между 23° и 28°, по-ниски на
Коментари Харесай

Нахлува студен фронт у нас, времето се разваля

Максималните температури ще са сред 23° и 28°, по-ниски тук-там в Североизточна България. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и денем още малко ще се увеличи.
Днес с прекосяването на леден атмосферен фронт над Източна България ще е най-вече облачно с превалявания от дъжд, тук-там в североизточните региони краткотрайно интензивни и обилни по количество. Над Западна България облачността ще намалее до слънчево време. С сдържан до мощен северозападен вятър ще продължи да нахлува леден въздух.
Над Черноморието ще доминира облачно време. След обяд ще завали дъжд, в обособени региони съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 24° и 27°. Температурата на морската вода е към 26°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Над планините от Западна България още преди обяд облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Облачно с превалявания от дъжд ще е над масивите в Източна България. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-северозапад. Температурите ще са сензитивно по-ниски и оптималната на 1200 метра ще е 21°, на 2000 метра – към 13°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР