Максималните температури ще са между 15° и 20°, по-ниски около

...
Максималните температури ще са между 15° и 20°, по-ниски около
Коментари Харесай

Времето ще е по-меко от вчера frognews.bg

Максималните температури ще са сред 15° и 20°, по-ниски към поречието на Дунав, където ще духа слаб източен вятър.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна по южното крайбрежие и тук-там там ще има валежи от дъжд. Сутринта в обособени региони видимостта ще е понижена. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Максималните температури ще са от 14 до 18 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

 

Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна. На места основно в следобедните часове ще превали дъжд, по най-високите елементи на Рила – сняг. Ще духа сдържан до мощен запад-югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 13°, на 2000 метра – към 6°.

 

В събота сутринта на обособени места в Западна и Централна България ще има и слаби превалявания от дъжд. През деня преваляванията краткотрайно ще спрат, а облачността ще се раздра. По-късно след обяд и през нощта против неделя облачността още веднъж ще се усили, в западните и южните региони ще има и превалявания от дъжд. През идващите дни ще бъде най-вече облачно.

 

Ще има и превалявания, в неделя основно в Западна и Централна България, а в понеделник и в Източна. В югозападната част от страната има нараснала възможност за обилни количества. През нощта против понеделник и в понеделник от северозапад ще прониква леден въздух и в северозападната част от страната дневните температури ще се намалят. В по-ниските планински региони, над 1000-1200 м дъждът ще се примесва със сняг.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР