Максималните температури ще бъдат от 18 до 24 градуса, като

...
Максималните температури ще бъдат от 18 до 24 градуса, като
Коментари Харесай

Всички Се Питахме Това! Ето Какви Изненади Ни Е Подготвило Времето На Великден!

Максималните температури ще бъдат от 18 до 24 градуса, като по-високите стойности ще бъдат в източните региони, където облачността ще бъде междинна и висока. През нощта температурите ще бъдат от 9 до 14 градуса.
Дъжд ще превалява на доста места в западните и централни елементи на страната, като в западната част на Дунавската низина количествата ще бъдат обилни.

Утре ще се появи слаб до сдържан северозападен вятър и с него ще нахлува по-студен въздух. Температурите в ранния следобяд ще бъдат от към 13 на северозапад и по високите полета до 22, 23 в крайните югоизточни региони.
Дъжд ще превалява над западната половина от страната и част от централните региони. По-късно следобед и по здрач валежите ще стопират, последно - в Северозападна България.

В събота облачността ще бъде променлива. Минималните температури ще бъдат от 6 до 11 градуса, а дневните от 14 до 20 градуса. Ще духа слаб, в източна България - сдържан и краткотрайно мощен североизточен вятър. Почти без превалявания, с изключение на на обособени места към планините в крайните югозападни региони.

В неделя ще остане прохладно, със слаб до сдържан североизточен вятър.
Минималните температури ще бъдат от 5 до 10, а дневните от 15 до 20 градуса.
Ще има променнлива междинна и висока облачност, съвсем без превалявания.

През последния почивен ден, в понеделник, основна смяна на времето няма да настъпи. Вятърът от североизток ще отслабва и стихва.
Минималните температури ще бъдат от 5 до 9 градуса, а дневните ще останат в интервала от 15, 15 до към 20 градуса.

В планините четирите почивни дни оферират относително положителни условия за туризъм. В петък ще има валежи от дъжд, единствено по най-високите елементи - от влажен сняг. Температурите на 1200 метра надморска височина ще бъдат 7-8 градуса. В неделя и понеделник ще има повече слънчеви часове, а температурите в следобедните часове ще бъдат от 12 до 15 градуса.

Времето в Гърция по празниците ще бъде в синхрон с това у нас - в петък и събота ще има повече облаци и краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени и от гръмотевици, а в неделя и понеделник ще бъде изсъхнало и температурите ще доближат 23, 24 градуса.

Във вторник у нас основна смяна на времето няма да настъпи, а температурите ще се покачат с градус-два. В сряда ще се затопли още и дневните температури още веднъж ще доближат 23, 24 градуса.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР