Максималните температури днес ще са от минус 4 до плюс

...
Максималните температури днес ще са от минус 4 до плюс
Коментари Харесай

Предупреждения за студено време

Максималните температури през днешния ден ще са от минус 4 до плюс 1 градус и в цялата страна са в действие предизвестия за студено време. Ще духа сдържан северозападен, в Източна България и краткотрайно мощен вятър от север-североизток, който ще основава чувство за още по-студено време.

Днес ще има и превалявания от сняг- по-значителни в Западен и Централен Предбалкан. Привечер ще спре да вали и облачността ще понижава.

В планините ще е доста студено. Максималната температура на 1200 метра ще е минус 9 градуса, на 2000 метра- минус 15 градуса. Ще вали сняг и ще духа сдържан северозападен вятър. Вечерта преваляванията ще спрат.

В нощта против вторник вятърът ще отслабне и минималните температури ще се намалят тук-там до минус 15- минус 17 градуса. През деня ще има раздрана облачност, тук-там до слънчево време, само че дневните температури ще останат негативни. В сряда сутринта също ще е много студено- към минус 10 градуса. От запад облачността бързо ще се усили и още преди обяд в западните региони ще завали сняг. Дневните температури ще се покачат. В четвъртък в Западна България ще е съвсем без превалявания, на изток ще превалява.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР