Максималните температури днес ще са между 9° и 14°, на

...
Максималните температури днес ще са между 9° и 14°, на
Коментари Харесай

Значителни валежи в близките дни

Максималните температури през днешния ден ще са сред 9° и 14°, на обособени места ще доближат към 17°.

Облачността ще е по-често забележителна. До обяд тук-там в югозападните региони към момента ще превалява. Ще духа сдържан югозападен вятър.



По Черноморието облачността ще е забележителна, само че ще е без превалявания. Максималните температури ще са сред 15° и 17°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.



В планините ще доминира облачно време, по върховете ще е мъгливо. В масивите от Западна България ще има превалявания от дъжд, над 2000 метра – от сняг. Ще духа мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра - към 2°.





Сравнително топло и доста прохладно ще се задържи в неделя, когато облачността ще се раздра и за малко ще намалее.

През нощта против понеделник от югозапад още веднъж ще стартират превалявания, които ще продължат и денем, а в югоизточната половина от страната ще са обилни по количество. Температурите бързо ще се намалят.

През нощта против вторник тук-там дъждът ще минава в сняг. Във вторник ще бъде прохладно и относително студено. В Южна България ще се задържи най-вече облачно с превалявания от дъжд и сняг.

В сряда вятърът ще отслабне, в доста региони ще доминира слънчево време. Дневните температури ще стартират да се покачват.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР