Максим (Maxim Hyryk), 36-годишен украински бизнесмен-бежанец, пристига във Великобритания преди

...
Максим (Maxim Hyryk), 36-годишен украински бизнесмен-бежанец, пристига във Великобритания преди
Коментари Харесай

Гърми скандал: Украинсски бежанец на помощи се оказа богаташ

Максим (Maxim Hyryk), 36-годишен украински бизнесмен-бежанец, идва във Англия преди четири месеца, бягайки от войната в своята страна, дружно със брачната половинка си Олга, петте им деца и техните майка и свекърва.

Първоначално деветчленното семейство живее гратис в бунгало с две спални в границите на държавната стратегия " Домове за Украйна ".

Това жилище във Феърхем, Хемпшир, е предоставено на украинците от командир-лейтенант Дъдли Малстър от Кралския флот и брачната половинка му Кели, а къщата е благосъстоятелност на починалия му тъст. Един месец по-късно, обаче, британците желаят фамилията бежанци да напусне бунгалото, оповестява Daily Mail.

" След две седмици разбрахме, че това семейство не е това, което чакахме, и започнахме да се съмняваме в тяхната почтеност. Взехме сложното решение да им кажем, че би трябвало да изоставен, което в резюме докара до днешната обстановка. Оставаме решени да оказваме помощ на хората, които бягат от този безчовечен спор, и да продължим да поддържаме друго украинско семейство ", споделя Малстър. 

Украинците е трябвало да изоставен къщата още на 15 юли, само че не са го създали. В резултат на това притежателят съди Максим. Ден по-рано Daily Mail написа, че украинският предприемач е водил " разхитителен метод на живот, управлявайки империя за отдаване чартърен ".

" Разследването на MailOnline разкри, че самият украинец е бил хазяин, обвързван със серия от тъжби в Киев, като няколко наематели са считали да опишат обществено по какъв метод той е управлявал бизнес с към 14 парцела.

- От профила му в обществените мрежи излиза наяве, че някогашният служител на реда е водил много разхитителен метод на живот, в това число първокласни почивки в Дубай и Абу Даби ", се споделя в известието.

Самият украинец е декларирал, че те са били изгонени заради " разграничение в мненията ".

Сега предприемачът и всички негови родственици ще се реалокират в друго гратис жилище, платено от Англия. Намира се в Хест Банк, покрай Ланкастър. Къщата на стойност 180 000 паунда се намира на брега на канал.

Къщата разполага с три двойни спални, кухня-трапезария, гараж и паркинг в двора.

Трябва да се означи, че фамилията бежанци по едно и също време с това започва акция за набиране на средства в платформата GoFundMe, " с цел да не остане без дом заради изселване ". Те са събрали повече от 21 000 паунда. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР