Максим Генчев заживя със съпругата си в дома на нейните

...
Максим Генчев заживя със съпругата си в дома на нейните
Коментари Харесай

Максим Генчев се премести при тъщата, дава награда за изгубено куче

Максим Генчев заживя със брачната половинка си в дома на нейните родители поради пандемията от ковид. Имотът се намира град Елин Пелин, написа Телеграф.

Това се удостовери от фотоси на създателя споделени в обществената мрежа Facebook. От фрагментите излиза наяве, че директно преди коледните празници фамилията е изгубило домашния си любим - ловджийско гонче Милко. В интернет Максим приканва жителите на градчето, да се оглеждат – наблягайки, че кучето не е нападателно, а  напротив. Заради възрастта си е глухо и се придвижва мъчно.

„ Изгубен в Елин Пелин. Стар, ням, мирен, муден. Който го види да ми се обади! Моля!!! “ , написа режисьорът в обществените мрежи.

Заради наложената по-рано изолацията той избяга от динамичния животът и се реалокира надалеч от столицата. Градчето е близо, също така е отлично място за разходки, защото наоколо има река и гориста околност.

Според осведомени част от местоположението Генчев ще употребява за фотосите на кино лентата „ Ботев “.

Максо, както го назовават в гилдията продължава да събира средства за продукцията. „ Събирам по 10 000 лв. и фотографирам. После отново  и след това стопираме. Хората не си пазят парите, те просто ги нямат. Дърпат се тъй като в тези времена желаят, а  и би трябвало първо да дадат на лечебните заведения и нуждаещите “ се разяснява по-рано пред „ Телеграф “ режисьорът. Очаква се премиерата на кино лентата да е в края на 2021 година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР