Максим Бехар, Почетен генерален консул на Република Сейшели в България

...
Максим Бехар, Почетен генерален консул на Република Сейшели в България
Коментари Харесай

Максим Бехар избран за Председател на PR Комитета на Световната федерация на консулите

Максим Бехар, Почетен общоприет консул на Република Сейшели в България и PR специалист със международно самопризнание, бе определен през днешния ден за Председател на Комитета по PR и медии към Световната федерация на консулите (FICAC).

Това е следващо самопризнание за Бехар, откакто до края на 2017 година той беше Президент на Световната PR организация (ICCO), а сега е в състава на петчленния Изпълнителен комитет. Също по този начин Максим Бехар е Вицепрезидент и представител на Асоциацията на почетните консули в България (АПКБ).

Освен Бехар, FICAC избра Борислав Боянов, Председател на Асоциацията на почетните консули в България и Почетен общоприет консул на Малта, за член на Юридическия комитет, както и Виктор Меламед, Почетен общоприет консул на Тайланд – за член на Икономическия комитет.

Имената на ръководителите и членовете на комитетите можете да намерите тук.

FICAC e неправителствена организация, акредитирана към Организацията на обединените народи, чиято цел е да сплоти консулства и консулски асоциации от целия свят и да показа нови благоприятни условия за обмяна на опит и положителни практики. Федерацията работи за оптимизация на консулската активност и обезпечаване на по-добри крайни резултати посредством основаването на световна мрежа за развиване на интернационалните връзки.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР