Максим Бехар, Почетен генерален консул на Република Сейшели в България

...
Максим Бехар, Почетен генерален консул на Република Сейшели в България
Коментари Харесай

Максим Бехар избран за Председател на PR Комитета на Световната федерация на консулите


Максим Бехар, Почетен общоприет консул на Република Сейшели в България и PR специалист със международно самопризнание, бе определен през днешния ден за Председател на Комитета по PR и медии към Световната федерация на консулите (FICAC). 

Това е следващо самопризнание за Бехар, откакто до края на 2017 година той беше Президент на Световната PR организация (ICCO), а сега е в състава на петчленния Изпълнителен комитет. Също по този начин Максим Бехар е Вицепрезидент и представител на Асоциацията на почетните консули в България (АПКБ).

Освен Бехар, FICAC избра Борислав Боянов, Председател на Асоциацията на почетните консули в България и Почетен общоприет консул на Малта, за член на Юридическия комитет, както и Виктор Меламед, Почетен общоприет консул на Тайланд – за член на Икономическия комитет.

Имената на ръководителите и членовете на комитетите можете да намерите тук.

FICAC e неправителствена организация, акредитирана към Организацията на обединените народи, чиято цел е да сплоти консулства и консулски асоциации от целия свят и да показа нови благоприятни условия за обмяна на опит и положителни практики. Федерацията работи за оптимизация на консулската активност и обезпечаване на по-добри крайни резултати посредством основаването на световна мрежа за развиване на интернационалните връзки.  

„ Радвам се, че представители на Асоциацията на почетните консули в България ще вземат интензивно присъединяване в работните комитети на Световната федерация. АПКБ неотдавна е пълновръстен член на FICAC, само че показва отлични планове и провежда потребни месечни срещи. Сигурен съм, че работата ни с сътрудниците от България ще бъде доста ползотворна “ – каза Н.Пр. Никос Маргалополус, Генерален секретар на FICAC.

За Световната федерация на консулите (FICAC):

Световната федерация на консулите е неправителствена организация на Организация на обединените нации, учредена през 1982 година в Копенхаген. Тя съставлява международна мрежа от консулски асоциации, основана за сливане и обмяна на опит сред консулите по света. Сред задачите на организацията са още подсилване на взаимоотношенията сред обособените консулства, внасяне на изясненост във връзка с отговорностите и отговорностите, правата и привилегиите на почетните и кариерните консули. Резултатите, към които се стреми Федерацията, са координирани решения и изцяло възстановяване на успеваемостта и статута на консулските институции. 

За Асоциацията на Почетните консули в България:
Асоциацията на Почетните консули в България, основана през 2004 година в София, е пълновръстен член на Световната федерация на консулите и работи в съдействие с Европейската асоциация на Почетните консули, със седалище в Брюксел. Асоциацията има собствен личен Етичен кодекс и интензивно взе участие в публичния и дипломатически живот в доста страни. 

За Максим Бехар:

Максим Бехар е български предприемач, публицист и посланик. Освен CEO на водещата българска PR организация M3 Communications Group, Inc., той е и Почетен общоприет консул на Република Сейшели в България, а в края на 2017 година завърши своя мандат като Президент на Световната PR организация ICCO.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР