Макс Верстапен заяви, че Ред Бул са имали големи шансове

...
Макс Верстапен заяви, че Ред Бул са имали големи шансове
Коментари Харесай

Верстапен: Най-добрият шанс за победа на Ред Бул се изпари

Макс Верстапен съобщи, че Ред Бул са имали огромни шансове за победа в Гран При на Сингапур, които са се изпарили след злополуката с Ферари, и в този момент не е ясно дали още веднъж ще имат сходна опция.
Верстапен и съотборникът му Даниел Рикардо направиха мощна подготовка и бяха на втора и трета позиция на стартовата решетка на " Марина Бей ". Макс се опита да се възползва от слабото тръгване на Фетел, само че това приключи с удар и отпадане. Даниел пък имаше проблем със скоростната кутия и не съумя да нападна Хамилтън за успеха.

На въпроса какви са упованията му за оставащите надпревари от календара, Верстапен отговори: " Няма да имаме толкоз положителни шансове, колкото в Сингапур. Това беше най-голямата ни опция да запишем добър резултат и не се реализира. Но нещата не се развиват в моя изгода цяла година. Може би това би трябвало да продължи още известно време, с цел да мога след това да имам няколко мощни години, в които всичко ми върви ".

Макар това да бе следващото отпадане на младия Макс този сезон, той не наподобява прекомерно отчаян и изясни, че гледа да не се ядосва за неща, които не зависят от него: " Така съм учтив. Не са ми разрешавали да се отчайвам и не съм го правил. Особено в обстановки, в които не мога да трансформира нищо. Напълно ненужно е. Ако се бориш за купата и в последното съревнование пратиш всичко по дяволите, тогава е друго. Тогава несъмнено ще метнеш нещо, с цел да си излееш гнева. Но аз не съм в такава обстановка. Не съм сбъркал на никое място. Просто имам такава година, в която нещата се объркват в неделя ".

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР