Макс Верстапен разкри, че не обсъжда моторните спортове с Нелсън

...
Макс Верстапен разкри, че не обсъжда моторните спортове с Нелсън
Коментари Харесай

Макс Верстапен и Нелсън Пике не говорят по забранени теми от F1 при семейни посещения

Макс Верстапен разкри, че не разисква моторните спортове с Нелсън Пике, когато посещава трикратния международен първенец от F1.

Верстапен се среща с дъщерята на Пике Кели Пике от януари 2021 година Холандецът последва стъпките на бащата на своята партньорка, като звездата на Ред Бул завоюва третата си поредна международна купа през предишния сезон.

26-те -годишният опустоши всички пред себе си, завършвайки с големите 290 точки пред най-близкия противник Серхио Перес. Любопитно е обаче, че Верстапен поставя съзнателни старания да заобикаля всички полемики за спорта, когато е надалеч от пистата.

Това е нещо, което той също се пробва да направи, когато посещава тъста си в Бразилия. Холандецът разкри по какъв начин наподобява да не приказва за моторни спортове, когато се любува на времето със фамилията си.

„ Това, което върша уединено, не е работа на никого други… Така или другояче не проследявам толкоз доста сметки или хора, свързани с Формула 1. Съзнателно подценявам доста вести от Формула 1, сле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР