Макс Верстапен може да стане за втори пореден път световен

...
Макс Верстапен може да стане за втори пореден път световен
Коментари Харесай

Макс: Ще направя всичко възможно да взема титлата в неделя!

Макс Верстапен може да стане за втори следващ път международен първенец във Формула 1 този уикенд на финала на Гран При на Япония. И преди надпреварата водачът на Ред Бул разгласи, че ще направи всичко допустимо, с цел да си подсигурява купата предварително.

“Най-накрая се връщаме в Япония след дълга пауза - съобщи Верстапен. - Нямам самообладание още веднъж да караме на “Сузука ”. Много одобрявам Япония и имам отлични мемоари от тази страна. Този уикенд имам още една действителна опция да взема международната купа. Затова ни е нужен съвършен спортен уикенд, това е допустимо и аз ще направя всичко допустимо, с цел да се случи. ”

Макс похвали и “Сузука ”, която се чака да е доста подобаваща за колите на Ред Бул, карани от Верстапен и Серхио Перес, който завоюва последното съревнование в Сингапур.

“Сузука ” е писта от остарялата школа - изясни Макс. - Тук има доста бързи завои, с които свикваш от ден на ден и повече в хода на тренировките. Ще забележим какво ще е времето, само че разбрах, че може да вали, което ще направи борбата още по-оспорвана.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР