Макс Верстапен бе сериозно ядосан, след като отпадна от Гран

...
Макс Верстапен бе сериозно ядосан, след като отпадна от Гран
Коментари Харесай

Верстапен с остра атака срещу пилот на Ферари

Макс Верстапен бе съществено сърдит, откакто отпадна от Гран при на Сахир в самото начало на конкуренцията в резултат на опит да се опази от удара сред Шарл Льоклер и Серхио Перес. Пилотът на Ред Бул даже приказва със противника от Ферари, когато и двамата слязоха от колите си. Перес продължи надпреварата и взе непредвидена победа. Верстапен обаче не скри недоволството си от държанието на Льоклер.

„ Стартът ми в действителност не беше неприятен. Валтери [Ботас] ме попритисна, което е обикновено, тъй че трябваше малко да се дръпна. Видях, че пролуката се смалява и не желаех повтаряне на Сингапур през 2017 година В подобен случай спираш по-рано, с цел да се опазиш от неприятности. От там нататък беше единствено въпрос на оцеляване сред колите. Не знам за какво бяха толкоз нападателни и безразсъдни. Три коли бяха въвлечени в случая. Не знам за какво Шарл се гмурна по този начин отвътре на четвърти завой. И изключително за какво спря толкоз късно на толкоз прашно място. Какво очакваше? Чеко [Перес] не може да види какво се случва отвътре. Льоклер си блокира колелото и се изпързаля в него, Чеко се завъртя, а аз се пробвах да ги избегна от външната страна, стремейки се да не си строша колата. В последна сметка нямаше какво да направя ", съобщи Верстапен.

„ Беше прекомерно оптимистично да се пробва да изпреварва Чеко на това прекъсване. Според мен бе прекомерно въодушевен. Напълно ненужна маневра. Две аварирали в стената коли и една потъна до дъното на колоната. Глупаво е и не трябваше да се случва “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР