Макс Грамбауер, бивш професионален състезател на ФИФА и дебютант по

...
Макс Грамбауер, бивш професионален състезател на ФИФА и дебютант по
Коментари Харесай

Лудогорец продължи с пълен актив в WINBET е-футбол лига

Макс Грамбауер, някогашен професионален играч на ФИФА и дебютант във връзка с играта на PES, записа десета поредна победа със своя в група D на втората фаза в WINBET е-футбол лига.

Вчера той надигра Пламен Христов с, а дуелът беше излъчен по Sportal TV. Срещата се организира на виртуалния стадион в Русе, където още в първото полувреме гостите означиха две попадения.

Голмайсторите бяха Текпетев, който откри резултата в 16-та минута и Соуса в 45+1 минута. Домакините пропуснаха няколко отлични благоприятни условия да върнат гол само че до края на срещата резултатът остана в интерес на Лудогорец. Грамбауер се трансформира в извънредно известна фигура в WINBET е-фугбол лигата, откакто наигра някогашния назионал на страната Георги Фиков.

Изключително забавен беше и дуелът сред, управителен от Милорад Костадинов, и ръководен от някогашният състезател на отбора Паскал Райнхард. И двете попадения бяха дело на Илиев, който се разписа през първото полувреме ( 18 и 41 минута). Във втората част от мача играчите демонстрираха по-скоро пасивна тактическа игра и резултат остана неизменен. Паскал Райнхард победи с 2:0 Милорад Костцдинов.

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР