Макс Ферстапен спечели Гран При на Бразилия след невероятна драма.

...
Макс Ферстапен спечели Гран При на Бразилия след невероятна драма.
Коментари Харесай

Ферстапен: Трябваше да атакувам през цялото време

Макс Ферстапен завоюва Гран При на Бразилия след невероятна драма. Ето какво показа холандският водач след края на надпреварата:

"Люис беше доста бърз. Трябваше да нападам от самото начало. Два пъти върших страхотни изпреварвания. След това можех да управлявам надпреварата. Невероятно, беше занимателно и е ужасно възприятие да печеля. "

Вторият в класиренето Пиер Гасли беше извънредно благополучен от първия си подиум в кариерата. В последния завой двамата с Люис Хамилтън бяха гума до гума в борба за втората позиция:

"Той се спарви отлично. Много се оправдавам на Алекс Албън. Беше моя неточност, оправдавам се. Чудесно съревнование за Макс. Те бяха една класа пред нас. Нямаше по какъв начин да се борим с тях, дадох всичко от себе си. Опитахме безусловно всичко. Те просто бяха доста по-добри от нас в вършиме ", съобщи Люис Хамилтън.

"Това е първият ми подиум. Няма да го не помни. Тоолкова специфичен миг. Няма какво да кажа. Мноо съм прочувствен. Да съм с Торо Росо до Ред Бул - това е фантастично. Винаги ще се веселя да се върна тук. Знам, че и този резултат за Торо Росо е доста значим. Никога не можеш да забравиш, когато се качваш на подиума, тъй като страстите са доста мощни. Просто вярвях до края, чемога да се преборя. Натисках колкото мога, отвори се опцията и страховит финиш с Люис. Молех да това моторът да не ме съобщи. Толкова съм благополучен, не знам какво да ти кажа ", показа супер радостиня Гасли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР