Makr Shakr е компанията, която специализира в създаването на бар-роботи,

...
Makr Shakr е компанията, която специализира в създаването на бар-роботи,
Коментари Харесай

Бъдещето на скара-бира-та


Makr Shakr е компанията, която специализира в основаването на бар-роботи, които могат да извършват функционалностите на същински барман.

Компанията към този момент е снабдила редица питейни заведения по света с футуристичната техника и неотдавна сподели нов артикул, създаден взаимно с италианска компания, който съставлява робо-бар на колела.

Guido e самостоятелен ван, който ни демонстрира по какъв начин ще наподобява " скара-бира " формата в бъдеще.

Возилото е оборудвано с роботизираните бар-ръце на Makr Shakr и с голямо количество бутилки, залепени за тавана.

Guido може да бъде извикан до разнообразни местоположения посредством мобилно приложение и идва постоянно подготвен да забърка някои от многото коктейли, които знае, или да направи напитка по наша лична рецепта.

Взаимодействието с Guido се случва напълно чрез приложението - повикване, поръчка, разяснения, заплащане и така нататък
 Автономните коли са бъдещите обществени домове
Бъдещето на обществените домове

И какво общо имат самостоятелните коли

За момента Guido e първообраз, само че до края на тази година компанията дава обещание да има изцяло подготвен заключителен вид.

Идеята е машината да направи коктейлите налични на повече места и да даде опция за развлечение и сбирки на хора в региони, където няма заведения. Така ще можем да си създадем празненство пред блока по същия метод, по който поръчваме пица или такси.

Няма информация по отношение на крайната цена на коктейл вана на бъдещето, само че знаем, че единствено роботизираните бар ръце костват 100 000 евро. Makr Shakr също по този начин прибира % от всеки заплетен коктейл, в подмяна на което обезпечава поддръжка на машината.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР