Маколи Кълкин, който е едно от най-разпознаваемите лица по Коледа,

...
Маколи Кълкин, който е едно от най-разпознаваемите лица по Коледа,
Коментари Харесай

Маколи Кълкин става Сам вкъщи, когато сваля мацки

Маколи Кълкин, който е едно от най-разпознаваемите лица по Коледа, към момента си спомня сцените от кино лентата „ Сам у дома “, който го направи прочут. Актьорът признава, че постоянно споделя своите реплики, когато смъква девойки.

Когато имаш другарка, просто сменяш каналите и попаднеш на „ Сам у дома “, тя постоянно ще те прекъсне и ще каже: „ Искаш ли да го гледаме? “, сподели Кълкин, гостувайки в шоуто на Джими Фалън. По думите му, всяка жена, която се запознае с него, желае да чуе историята за играта му в коледната класика. Така му дава късмет да блесне с артистичните си умения.

„ Ям отпадъци и виждам неправилен филм. Елате да ме спрете! “, „ Задръж рестото, мръсно животно! “. Това са репликите, които Маколи обича и по думите му, „ повтаря под носа си “, с цел да впечатли дамите отсреща.

„ Това е моят сезон. Това е сезонът на Маколи “, споделя Кълкин и акцентира, че през зимата, изключително към Коледа, гледа да си стои у дома, с цел да не бие на очи по улиците и магазините, защото непрекъснато го стопират.

Маколи Кълкин призна още, че не е гледал кино лентата от 15 години.

Оригиналът на „ Сам у дома “ излиза през 1990 година В него Маколи Кълкин играе най-малкото дете от фамилията, на което му е писнало от роднините и желае те да изчезнат на Коледа. Родителите му го не помнят и по този начин желанието му се сбъдва.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР